CTG

13 Sep

U Mišoviću na klinici ne radi CTG. Radi u porodilištu ali smo morali u Dom Zdravlja na CTG, jer ne radi dole u prizemlju, ma nemam pojma. Nije ni bitno. Ono što je važno je da je obavezan da se ima pre porođaja, a kada vas prime u porodilište, i ustanove da se porađate, nakače vam ga i imate ga sve vreme oko struka. I prate kontrakcije i srčani rad bebe.

E pre neki dan je zvala Milica, dobar dan, dobar dan, može CTG pregled, treba mi a ne radi u Mišoviću.. Može maco, sačekaj malo, Cecili, može li u 13h da dođe trudnica, naša je u 9 mesecu, kad, a? može u jedan, dobro, dođi mače u jedan sutra..

Krenuli smo pre 13h, bili tamo u pet do jedan, ODMAH je primili, kažem sebi u jebote, ovo je neverovatno!!!.. Trajalo je petnaest minuta, čak je Milica završila neke papire za sestru Anu, uz opasku, kako nije mogla sama, pa mače jedan sat je kraj smene, gde će ti duša.. odlučio sam da pročitam knjigu Fooled by Randomness: The Hidden Role of Chance in Life and in the Markets
posle ovoga..

U međuvremenu dok je trajao CTG, jedna žena se na hodniku razdrala, je li Ceco, mogu da uđem da pogledam brend stolica – ma možeš, tamo je samo neka trudnica na CTG-u, slobodno uđi..

Čisto da se ne desi da je sve baš proteklo kako treba..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: